VIL DU VÆRE HJEMME I KVALITET?

BOOK ET MØDE I DAG!

RING PÅ TELEFON 72 16 17 00

BESØG VORES SHOWROOM!

Vi har netop indrettet os i vores nye showroom på Allégade 1H i Horsens, og samtidig er vi blevet nabo til REALMÆGLERNE, der varetager salget af vore huse.

I vores showroom kan du se og føle de materialer du vælger til dit nye hus; Mursten, tagsten, døre, vinduer, gulve, lofter, sanitet osv.

Når du går gennem vores showroom, vil du få udleveret en tilbudsmappe som er let overskuelig, så der ikke kommer overraskelser eller misforståelser. Sammen gennemgår vi rum for rum, og laver de nødvendige notater ud fra det enkelte rum. Overskueligt og ukompliceret!

Så kom og besøg os, vi brygger en frisk kop kaffe det øjeblik du træder ind i vores showroom.

REALMÆGLERNE VIL FORKÆLE DIG!

DOMACO HUSE og REALMÆGLERNE har besluttet at samarbejde omkring salg og information, således begge parter kan holde fokus på det som de er bedst til. REALMÆGLERNE vil holde fokus på, at rådgive dig professionelt så du får de rigtige informationer, salgsopstillinger osv.
DOMACO HUSE vil koncentrere sig om, at bygge dit hus, så det efterlever dine og vores krav. Og så er vi meget opsat på, at levere til den aftalte tid!

DOMACO HUSE har siden 2005 bygget kvalitetshuse til små og store børnefamilier, og for os er du ikke bare et nummer i systemet. Vi vægter dine ønsker højest hele vejen og bygger dit hus, som var det os selv, der skulle betale det, og bo i det.

Derfor får du en fast personlig kontakt hos REALMÆGLERNE, som tager ansvaret for projektet hele vejen fra idé til færdigt hus.

KONTAKT DOMACO HUSE I DAG!

Det er gratis at drømme om den perfekte bolig. Og det koster ikke en krone,
at få svar på dine spørgsmål om drømmeboligen hos os.
Når nedenstående skema er udfyldt og sendt, giver du dit samtykke til, at DOMACO HUSE må kontakte dig.