VIL DU VÆRE HJEMME I KVALITET?

BOOK ET MØDE I DAG!

RING PÅ TELEFON 2031 7277

STREAMING

LYT TIL ALLE DINE YNDLINGS MUSIKTJENESTER!

Multiroom-systemet spiller det hele – de mest populære streamingtjenester, on-demand-tjenester, internetradio,podcasts, og din bedste samling af downloads – alt det du elsker at lytte til!

TOTALKONTROL MED SMARTPHONE ELLER TABLET!

Med appen kan du hurtigt finde din yndlingsmusik i alle dine tjenester, sende den til forskellige rum og justere lydstyrken og andre indstillinger. Du behøver ikke engang at befinde dig i det samme rum. Og hvis dine venner har appen, kan de gøre det samme.

SYSTEMET BRUGER ENERGIEN!

Det gør en forskel! Især når telefonen ringer, eller personen med musikken er nødt til at gå. Med Multiroom Systemet streames sangene fra dit trådløse netværk (ikke din telefon). Så der er ingen af de udfald, forsinkelser eller afbrydelser, der er forbundet med Bluetooth, Airplay og DLNA. Din musik bliver bare ved med at spille nonstop i hele huset.

INDBYGNINGSHØJTALERE I HØJ KVALITET!

De elegante og diskrete indbygningshøjtalere leverer en fabelagtig lydkvalitet. TruAudio har fremstillet højtalerne som både er for øjne og ører!

BELYSNING

Her skal stå noget om belysning..

KONTAKT DOMACO HUSE I DAG!

Det er gratis at drømme om den perfekte bolig, og det koster ikke en krone, at få svar på dine spørgsmål om drømmeboligen hos os.
Udfyld nedenstående skema, så giver du dit samtykke til, at DOMACO HUSE må kontakte dig.